Citat:
În prealabil postat de ai2
Antonio, esti cam inconsecvent! Sa ma explic. Mincinosii ateo-evolutionisti (ba unii chiar homosexuali) au inventat calculatorul si internetul pe care tu le folosesti. Ai cazut in pacat folosind instrumentele diavolului! Daca nu esti de acord cu realizarile evolutionismului, lasa calculatorul ca tot de la atei vine! Sau tu folosesti doar tastele inventate de creationisti?
Apropo, ce parere ai de clopotele cu GPS de la patriarhie? Sper ca le-ai scris ca sunt inselati de satana si folosesc invenii masonice!
Lasand ironia mai moale, e cazul sa realizezi ca selectezi ce-ti convine din stiinta si asta nu e logic. Evolutionismul si alte stiinte precum informatica nu sunt atat de separate precum s-ar parea. Si nici medicina de care profiti nu e independenta de ideile evolutioniste.
PS si inca ceva! Nu prea ai simtul umorului si asta e semn rau. Poti sa-mi sari in cap cat vrei dar asta nu-ti rezolva problema. Poate mi-a scapat mie pasajul din Biblie unde scrie sa fii posac!
|
Da, bine ai mai spus ! ! !
Nici eu nu am inteles niciodata de ce gandesc unii impotriva lucrurilor pe care, de fapt le folosesc si, chiar sunt fericiti pentru existenta acestora.