Subiect: Judecam iar..
View Single Post
Vechi 09.03.2010, 08:32:51
windorin's Avatar
windorin windorin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.10.2006
Religia: Ortodox
Implicit Vremuri bune nu au fost si nici nu vor fi ! Noi sa ne vedem insa de rugaciune !

"Acestea vi le-am spus, ca să nu vă smintiți.
Vă vor scoate pe voi din sinagogi; dar vine ceasul când tot cel ce vă va ucide să creadă că aduce închinare lui Dumnezeu.
Și acestea le vor face, pentru că n-au cunoscut nici pe Tatăl, nici pe Mine.
(...) În lume necazuri veți avea; dar îndrăzniți. Eu am biruit lumea." (Ioan 16)

"Iată Eu vă trimit pe voi ca pe niște oi în mijlocul lupilor; fiți dar înțelepți ca șerpii și nevinovați ca porumbeii.
Feriți-vă de oameni, căci vă vor da pe mâna sinedriștilor și în sinagogile lor vă vor bate cu biciul. (...)
Va da frate pe frate la moarte și tată pe fiu și se vor scula copiii împotriva părinților și-i vor ucide.
Și veți fi urâți de toți pentru numele Meu; iar cel ce va răbda până în sfârșit, acela se va mântui." (Matei 10)

"Luați seama la voi înșivă.
Că vă vor da în adunări și veți fi bătuți în sinagogi și veți sta înaintea conducătorilor și a regilor, pentru Mine, spre mărturie lor.
Și va da frate pe frate la moarte și tată pe copil și copiii se vor răzvrăti împotriva părinților și îi vor ucide.
Și veți fi urâți de toți pentru numele Meu; iar cel ce va răbda până la urmă, acela se va mântui." (Marcu 13)

"Și veți fi dați și de părinți și de frați și de neamuri și de prieteni, și vor ucide dintre voi.
Si veți fi urâți de toți pentru numele Meu.
Și păr din capul vostru nu va pieri.
Prin răbdarea voastră veți dobândi sufletele voastre." (Luca 21)

Vremuri bune nu au fost si nici nu vor fi ! Noi sa ne vedem insa de rugaciune !

Reply With Quote