Subiect: Ateismul
View Single Post
Vechi 29.03.2007, 19:23:36
Chupacabra Chupacabra is offline
Banned

Data înregistrării: 08.10.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de calator
Si acuma probabil ar trebui sa ne ingramadim ca -ti demonstram tie ca exista Dumnezeu. Ceva de genul hai sa vad daca ma poate convinge cineva ca oricum o sa le arat ca eu sunt de neclintit.

Demonstreaza tu ca nu exista Dumnezeu si mai discutam
ahahahahahahahaa! ce-mi ceri tu mie este o chestie ilogica ,calatorule, daca nu stiai.
Stiinta pur si simplu nu functioneaza asha.Am fi ajuns noi la un asemenea progres tehnologic daca ne-am fi gandit asha?

Ca sa intelegi cat de aberant esti, iti cer sa-mi demonstrezi ca NU exista cacaciopul (da,recunosc ca este doar o inventie de-a mea, dar asta nu schimba lucrurile).
Cum am spus si in postul de mai sus...de ce sa CREZI in Dumnezeu cand nu-i poti demonstra existenta??
Inca o chestie care ma deranjeaza la atitudinea dvs este perspectiva limitata din care priviti lucrurile. Dvs stiti apriori cum o sa ma comport dupa ce o sa-mi aduceti niste dovezi irefutabile in privinta existentei lui Dumnezeu. Sunteti cumva omniscient? V-as ruga sa va pastrati concluziile la sfarsitul discutiilor,cand voi veni si eu cu argumentele necesare dezbaterii.