View Single Post
Vechi 08.03.2010, 09:23:04
radianca radianca is offline
Junior Member

Data înregistrării: 23.08.2009
Locație: Bucharest
Religia: Ortodox
Thumbs down Richard Dawkins...

Citat:
În prealabil postat de bubulyna Vezi mesajul
Daca este adevarat ce sustine Richard Dawkins,eu nu mai vreau sa traiesc. Si din cate am vazut ,exista dovezi care indica ca are dreptate. El a studiat biologia si evolutia,deci nu pot sa-l contrazic. Voi puteti accepta ca omul este doar o masinarie chimica? Ca sufletul e doar un concept inventat? Daca consumam alcool,sau droguri,'"sufletul"" este influentat. In creier au loc toate reactiile chimice. Desi noi am vrea sa fie mai mult,din pacate nu e. Nu conteaza ce vrem noi,conteaza adevarul. Omul vrea sa caute un scop mai inalt universului,dar poate ca nu exista. E greu de acceptat acest lucru,ca am aparut prin evolutie si ca frumusetea naturii este inutila. Dar daca este adevarat? Si cu siguranta este,pentru ca asta indica dovezile.
Draga bubulyna, sau cum te-o chema....regret asa de mult ca nu apar numele de botez, ci niste porecle, care mai de care mai sofisticate, ce pot induce in eroare, si creea o falsa impresie despre interlocutor...ma rog, nu despre asta doresc sa scriu!
Te rog din suflet, sa nu mai faci afirmatzia:''numai vreau sa traiesc'' este un pacat atat de mare, sa gandesti asa ceva, sa-ti incarci subconstientul cu asemenea afirmatzii. Nu-ti dai seama, dar acolo in subconstient aceasta informatzie(pe care tu ai trimis-o acolo), ramane, iar in timp ea, informatzia, ''lucreaza''impotriva ta, creand teren fertil pentru ca raul( sau diavol, sau satana, sau..etc) sa-si faca de cap!
Viatza, este cel mai de pretz dar, pe care Dumnezeu ni-L face, nu este permis a atenta la ea! Orice s-ar arata in filme, orice s-ar incercA A SE DOVEDI, PENTRU A INFIRMA UNICUL ADEVAR: Dumnezeu daruit noua prin Sfanta Treime: Tatal-Fiul-Sfantul Duh,nu trebuie sa ne influentzeze, sunt ''productzii''mentale ale unor dusmani ai credintzei, chiar daca vin cu dovezi fabricate, pe care tu in necunostintza de cauza, le crezi adevarate.
Daca ai indoieli asculta-ti inimioara, pune intrebari cui simtzi ca se apropie de sufletzelul tau.
Reply With Quote