Citat:
În prealabil postat de konijiro
Ceea ce nu vrei sa intelegi, probabil pentru ca ti se pare de neinteles, cam ca evolutia, e ca poti avea sentimente si in absenta credintei in suflet. Ca nu iti place tie ideea, asta e alta treaba.
|
Iar raspunzi fara sa fii atent. Evident ca poti avea sentimente fiindca
ai suflet. Greseala e ca sustii ca nu ai. Materia nu poate avea sentimente, poti sa combini tu orice substante.
Citat:
Esti fantastic. Iti dau paste la definitie din dictionar, iti dau sursa, tu nu, ca nu e corect. Sa inteleg ca vocabularul limbii romane se limiteaza la ce accepti si cunosti tu? Pe cand un thread cu credinta in dictionare?
|
Citatul tau era dintr-un dictionar opera a doi autori a caror parere nu e reprezentativa. Dexul e opera Institutului de Lingvistica al Academiei si din el lipseste sensul dat de tine.
Citat:
SUA este o exceptie, nu o regula. Ia articolul ala pe care mi l-ai dat, in care imi atragi atentia ca sunt inconjurat de ortodocsi, si vezi ce alte tari sunt religioase, asa, ca Romania. Si ce nivel de trai au.
|
Este o aberatie sa sustii ca e o legatura între nivelul de trai si religiozitate. Sunt lucruri paralele. Arabia Saudita si celelalte tari din golf sunt tari ultrareligioase si totodata bogate.
Faptul ca mai si dezvolti pe marginea teoriei ("
O crestere de 2% in Romania, in perioada de criza, nu mi se pare deloc spectaculoasa. Chiar mi se pare destul de mica, avand in vedere ca in Romania criza a lovit mai rau decat prin alte parti") dovedeste rea credinta, inventezi lucruri numai ca sa pari ca ai dreptate.