View Single Post
Vechi 06.03.2010, 20:59:53
Fani71 Fani71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2009
Locație: Bruxelles
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
Dar hai sa-ti spun lucrul fenomenal.. imi spune lucruri f adevarate (ma lasa cu gura cascata). Acum doua zile mi-a spus din senin ca eu imi iubesc pacatele!
Aseara mi-a spus ca-mi fac prea multe probleme cu ce fac si cum fac.. ca lucrurile sunt mult mai simple: Dumnezeu se uita la intentia cu care facem ceva, iar actiunea in sine este mai putin importanta.
Deci, vezi, si de la un necredincios ai mari surprize (el tot necredincios se declara, dar a simtit nevoia sa-mi dea sfaturi si s-a gandit la felul in care lucreaza Dumnezeu!)
Sunt foarte de acord cu sotul tau (nu vreau sa zic, personal, ci ca idee ;-)). Iar personal, cred ca tu te stresezi cam prea tare cu eventualele tale pacate. Asta numai din cate te cunosc de pe forum, bineinteles.

Noi din fericire culcam copilul la 7, 7,30, ca altfel chiar nu stiu cand am mai avea timp un pic de noi. Nu stiu cum o sa fie cand o veni al doilea.. sper sa doarma de la inceput mai bine ca primul dar vom vedea.
Cat despre sculatul la aceeasi ora, chiar ca nu mi se pare important pentru armonia unui cuplu. Unii au nevoie de mai mult somn, altii de mai putin, somunul este important pentru echilibrul psihic. Iar momente de petrecut impreuna se pot gasi oricand, nu trebuie sa facem reguli generale. Noi de ex. nu luam niciodata micul dejun impreuna pt simplul motiv ca sotul meu nu ia micul dejun.

Scuze pt off topic dar m-a interesat aspectul asta casnic al discutiei ;-).

Last edited by Fani71; 06.03.2010 at 21:02:54.
Reply With Quote