Citat:
Īn prealabil postat de Lory10
Lasati-l, omul are probleme grele cu Dumnezeu, in primul rand, apoi cu semenii.
Iarta-I, Tata, ca nu stiu ce fac, spunea Iisus despre prigonitorii Lui.
Daca nu poti duce un dialog civilizat macar nu-ti fa de rusine credinta.
|
Domnisoara WHITE,sau ar trebui sa iti spun MAREA TALCUITOARE A APOCALIPSEI(sau ce ti-o mai fi trecand prin cap ca esti?) Nu imi fac de rusine credinta,pentru ca atunci cand ai deschis topic-ul acesta EU ti-am intins o mana si ti-am recomandat un film dar,asa tare te-au speriat icoanele de la inceputul filmului ca,ai fugit repede sa deschizi alt topic.BUN,mergem mai departe,faptul ca ai deschis al doi-lea topic cu acelasi nume ma facut sa imi dau seama ca esti o RATACITA,la care EU iti intind a DOUA oara mana,si iti spun :daca vrei sa VII LA CUNOSTINTA ADEVARULUI iti stau la dispozitie toata noaptea.BUN,mergem mai departe,in consecinta TU AI VENIT AICI DOAR CA SA NE INVETI PE NOI cit de buna TALCUITOARE ESTI TU in ale APOCALIPSEI!!! Mai ai si NERUSINAREA sa ii spui lui VSOVIVI:esti un om superficial in domeniul religios!!!Acuma stau eu si te intreb:de ce nu mergi tu acolo la tine pe forum sa le spui alora asa ceva?(acolo nu te baga nimeni in seama?)
Iarta-i TATA ca nu stiu ce fac?SCUMPO cine este TATAL tau acuma?TATAL MINCIUNII?DIN moment ce TU ai parasit CASA TATALUI TAU,care este BISERICA,care biserica a fost instaurata DE SCUMPUL SI UNICUL SAU FIU, pe care L-A trimis in lume sa se JERTFEASCA pentru NOI pacatosii!!!DE CE ai fugit din casa unde este CALEA ADEVARUL SI VIATA?DE CE ai schimbat casa TATALUI TAU unde este LUMINA LUMII pe o coliba saracacioasa unde este INTUNERICUL cel mai din afara?DE CE te faci ca nu auzi bataile FIULUI care bate la usa inimii tale si asteapta sa ii deschizi?DE CE nu vii in casa TATALUI tau unde este harul DUHULUI SFANT?DE CE...pentru ca nu te lasa MANDRIA??? ATUNCI afla draga mea ca: Celui MANDRU,DUMNEZEU ii sta IMPOTRIVA iar,celui SMERIT ii da HAR!!!