View Single Post
Vechi 05.03.2010, 17:53:52
konijiro's Avatar
konijiro konijiro is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.04.2009
Implicit

Citat:
Esti confuz rau, una zice el si alta raspunzi tu. Reciteste ambele mesaje daca nu crezi.
Lumineaza-ma tu.

Citat:
Scoala trebuie sa? Ia uite, a început materia neînsufletita sa aiba opinii.
Aha. Mai nou, daca nu cred in prieteni imaginari, nu am dreptul la opinie? De ce? Ca asa zici tu?

Citat:
De ce faci apologia iubirii de semeni (pe celalalt topic) daca viata e un fenomen chimic?
N-ai inteles nimic, dar e OK asa.

Cine ti-a zis vreodata, pe acest forum, dintre toti astia cu care dezbati diverse idei, ca a vedea viata ca pe un "fenomen chimic" exclude iubirea de semeni? Eu nu am auzit vreun ateu sa zica asta, si cunosc cativa.

Mai mult, "iubirea pentru aproape" asa cum este descrisa de crestinism este o utopie, de nerealizat in viata reala, pentru ca vine in contradictie cu supravietuirea individuala.

Citat:
Iar ateismul mai are mult pâna sa aiba un cuvânt de spus în România, sondajele o dovedesc:
http://www.ziare.com/actual/social/0...planeta-672822
Corectitudinea unei opinii nu e data de numarul celor care adera la ea, sunt convins ca stii asta. Mai mult, secularizarea Romaniei e o problema de timp, si va veni de afara, nu din interiorul tarii. Obisnuieste=te cu gandul asta, sau converteste-te la Islam si muta-te intr-un stat islamic fundamentalist, unde ideile seculare se pedepsesc cu moartea.

Cat despre articolul ala, nu stiu unde e motivul de mandrie, ca suntem pe acelasi nivel cu state ca Iran, Irak, Bangladesh, Congo, Malawi si Senegal. Daca astea sunt state care sunt exemple de urmat, te anunt ca te-ai nascut pe continentul gresit, intr-o epoca gresita.
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu
Question everything.

Last edited by konijiro; 05.03.2010 at 17:56:48.
Reply With Quote