Citat:
Esti confuz rau, una zice el si alta raspunzi tu. Reciteste ambele mesaje daca nu crezi.
|
Lumineaza-ma tu.
Citat:
Scoala trebuie sa? Ia uite, a început materia neînsufletita sa aiba opinii.
|
Aha. Mai nou, daca nu cred in prieteni imaginari, nu am dreptul la opinie? De ce? Ca asa zici tu?
Citat:
De ce faci apologia iubirii de semeni (pe celalalt topic) daca viata e un fenomen chimic?
|
N-ai inteles nimic, dar e OK asa.
Cine ti-a zis vreodata, pe acest forum, dintre toti astia cu care dezbati diverse idei, ca a vedea viata ca pe un "fenomen chimic" exclude iubirea de semeni? Eu nu am auzit vreun ateu sa zica asta, si cunosc cativa.
Mai mult, "iubirea pentru aproape" asa cum este descrisa de crestinism este o utopie, de nerealizat in viata reala, pentru ca vine in contradictie cu supravietuirea individuala.
Corectitudinea unei opinii nu e data de numarul celor care adera la ea, sunt convins ca stii asta. Mai mult, secularizarea Romaniei e o problema de timp, si va veni de afara, nu din interiorul tarii. Obisnuieste=te cu gandul asta, sau converteste-te la Islam si muta-te intr-un stat islamic fundamentalist, unde ideile seculare se pedepsesc cu moartea.
Cat despre articolul ala, nu stiu unde e motivul de mandrie, ca suntem pe acelasi nivel cu state ca Iran, Irak, Bangladesh, Congo, Malawi si Senegal. Daca astea sunt state care sunt exemple de urmat, te anunt ca te-ai nascut pe continentul gresit, intr-o epoca gresita.