Citat:
În prealabil postat de dannsan
Crezi ca intereseaza pe vreun cretin, (nu crestin),din Ro ca s-au aprins candelele singure prin ierusalem, atata timp cat IIsus e prea sus si DUMNEZEU e plecat definitiv???????
Si cand el stie ca maine vine banca sa-l scoata afara din apartament pentru ca din pricina somajului prelungit.. nu si-a mai putut plati restantele la intretinere???
Se c.a.c.a el in capul religiei! la fel cu restul de romani treji! Si se concentreaza asupra momentului :banca!
Religia Ortodoxa.. se pierde .. ca de obicei.. in canal! Adica acolo unde nu-o cauta nimeni! Si n-o va cauta vreodata .. NIMENI!
|
rELIGIA ORTODOXA spune MINTUITORUL ca :Nici portile iadului nu o va birui"
DUMNEZEU este f.f. aproape de fiecare dintre noi ,EL nu este nicidecum departe doar ca trebuie sa-L descoperi in inima ta;ceea ce-ti spun eu acum nu sint povesti ci sint vorbele unei persoane care a gindit cindva EXACT ca tine. De altfel eu am initiat acum un topic despre fericire in trei parti, iar partea a treia o sa o dedic tie si prietenului tau ,cu care te asemeni ,Alexander_ Bazil; va urma peste citeva zile.
Aprinerea candelelor nu se intimpla decit la ortodocsi si venirea luminii este altfel in fiecare an, iar la credinciosii smeriti cu viata imbunatatita prin credinta se aprind singure in mina lor si nu arde flacara luminarii in primele 5 minute nici pielea si nici parul, deci nu e flacara obisnuita;dar daca nu stii nu tulbura pe altii sau cel putin fii asa de bun si nu contrazice ceea ce nu stii .Cu pritenie Sofia I.
post scriptum:DUMNEZEU DC. CREZI, TE SCOATE SI DIN IMPOSIBIL EL CARE A ZIS:FIE TIE DUPA CREDINTA TA.RICHARD WRUMBRANT cind a fost in puscarie de unde se parea ca nu o sa mai iasa niciodata s-a rugat astfel:Dumnezeule stiu ca nu existi ,dar daca totusi existi scoatema de aici. SI L-A SCOS! PE CURIND.