View Single Post
Vechi 03.03.2010, 20:28:27
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andrei_ Vezi mesajul
Ce se va intampla totusi cu ereticii? Sunt cei care s-au pocait (schimbat) si chiar asa este, din consumatori de alcool, amatori de chefuri au devenit calmi, buni, iubitori, familiali. Ce-i drept au trecut la penticostali de exemplu. Am vecini prin zona si chiar imi place de ei, sunt frumosi, muncitori, educati, curati si-L preamaresc pe Iisus Hristos. De mult am aceasta intrebare si parerea mea e ca Dumnezeu ii iubeste, are grija de ei si nu se uita la faptul ca n-au icoane in casa sau nu slavesc pe sfinti. Eu nu as vedea un om ca ei in iad pentru ca nu se inseamna cu semnul Sfintei Cruci sau ca nu tin o sarbatoare a Sfantului Gheorghe de exemplu.
Nu stiu, Andrei.
Eu stiu ca in Biserica Ortodoxa exista Sf. Taine.
Stiu ca am Sf. Taina a Spovedaniei care este un dar extraordinar pentru un pacatos.
Ne impartasim cu Sf. Trupul si Sangele lui Iisus Hristos..
"Și le-a zis Iisus: Adevărat, adevărat zic vouă, dacă nu veți mânca trupul Fiului Omului și nu veți bea sângele Lui, nu veți avea viață în voi.
54. Cel ce mănâncă trupul Meu și bea sângele Meu are viață veșnică, și Eu îl voi învia în ziua cea de apoi.
55. Trupul este adevărată mâncare și sângele Meu, adevărată băutură. 56. Cel ce mănâncă trupul Meu și bea sângele Meu rămâne întru Mine și Eu întru el.
57. Precum M-a trimis pe Mine Tatăl cel viu și Eu viez pentru Tatăl, și cel ce Mă mănâncă pe Mine va trăi prin Mine.
58. Aceasta este pâinea care s-a pogorât din cer, nu precum au mâncat părinții voștri mana și au murit. Cel ce mănâncă această pâine va trăi în veac." (Ioan cap. 6)

Nu te uita la ceea ce se vede.. (ca nu mai beau, fumeaza... pacatele care ne omoara sunt altele, hula este unul dintre ele... iar mandria a facut ingeri sa cada din cer).
Reply With Quote