Citat:
În prealabil postat de andrei_
Ce se va intampla totusi cu ereticii? Sunt cei care s-au pocait (schimbat) si chiar asa este, din consumatori de alcool, amatori de chefuri au devenit calmi, buni, iubitori, familiali. Ce-i drept au trecut la penticostali de exemplu. Am vecini prin zona si chiar imi place de ei, sunt frumosi, muncitori, educati, curati si-L preamaresc pe Iisus Hristos. De mult am aceasta intrebare si parerea mea e ca Dumnezeu ii iubeste, are grija de ei si nu se uita la faptul ca n-au icoane in casa sau nu slavesc pe sfinti. Eu nu as vedea un om ca ei in iad pentru ca nu se inseamna cu semnul Sfintei Cruci sau ca nu tin o sarbatoare a Sfantului Gheorghe de exemplu.
|
da frate Andrei asa-i , au fatza umana , sunt muncitori , si majoritatea F simpatici DAR tu te-ai casatori cu o penticostala care zice ca Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu e o femeie normala, ca , nu exista Parintzi Sfintzi, si ai face un copil cu ea stiind ca ei nu-si boteaza copilul la nastere?
nu stiu daca vor ajunge in iad , dar ar fi nedrept sa ajunga in rai laolalta cu cei ce au crezut fara sa vada! Numai Dumnezeu poate sti...