Citat:
În prealabil postat de Seraphim7
In legatura cu recomandarea unor carti,nu prea merge si iti spun din propria experenta,am o colega penticostala caruia chiar i-am adus cartea parintelui Cleopa,,Calauza in credinta ortodoxa''spre a-i arata unele adevaruri de credinta,si am sfatuit-o sa o i-a acasa sa o studieze nici nu a vrut sa auda parca se temea sa o si atinga,nici acolo nu vrut sa citeasca despre cultul icoanelor,sfintilor etc.
|
Frate Seraphim , ma bucur ca ai amintit de aceasta minunata carte a Parintelui Cleopa Ilie"Calauza in Credintza Ortodoxa!" o carte de capatai pt ortodoxul combatant ( acolo gasesti totul desre toate sectele si mai ales despre erezia reincarnarii!!!)este cadoul meu preferat, cu toate ocaziile ,zile onomastice Paste ,Craciun Anu Nou Martishor etc pt toti prietenii de toate culorile ... dar MAI ALES PT PENTICOSTALI...ca s-au inmultit astia ca gandacii de bucatarie... si credeti-ma cunosc vreo 2 de mare calitate umana (adica m-au ajutat in momente de mare cumpana cand nu m-au ajutat alti frati ortodocsi!!!) si la fel am patit si eu : NICI NU VOR SA AUDA !!!BIBLIA SI ATAT! ma rog aia ciuntita de cornilescu... li se spala creerul de mici saracutzii nici nu au ocazia sa studieze ,sa aiba o parere proprie despre toate religiile si sa aleaga!
... si au amaratzii astia niste fiice ATAT DE FRUMOASE... (mi-am mushcat degetele , limba
(a mea) ca sa nu ma las smintit... caci nu ajungeam la nimic bun...) and guess what lucreaza si pe partea asta , te ademenesc cu casatorii interconfesionale si "cica" fiecare sa mearga la judecata dupa credintza lui ... dar pe parcurs sunt convins ca te napadesc ca furnicile ca sa te aduca in gashca lor...