View Single Post
Vechi 26.03.2007, 19:00:18
andrei_mihai andrei_mihai is offline
Junior Member

Data înregistrării: 26.03.2007
Implicit

ok... e ciudat, al doilea mesaj al meu intr-o singura zi... am prins viteza... oricum ce m-a determinat s scriu e afza ca luati rpea ins erios religia. Religia nu este cea care te manutieset, si dak tineti cont de pactaul ca iti schimbi religia, atunci Iisus a facut un amre pacat, pt k El era evreu si a infintat cea mai amre religie din lume:crestinismul. Fratilor, nu exista o religie adevarata, nu este una perfecta, si daca aveti indoieli fata de acest lucru (dak vreti s vb andrei_mihai_2005@yahoo.com ca e mult de scris, sau intrbati pe forum) cercetati Bibliasi gasiti o gramada de chestii. Oricum ce vroiam s zic este faptul k Ortodoxia se aseamna fff mult cu relgia ce era in timpul in care Domnul Iisus a fost rastignit,si am refer la acei preoti ce au uitat sensul crestinsmului, uite asa e cu dedicatie pt orice Biserca ce are la baza lucruri ce nu se afla in biblie: marcu 7:1-9. treziti-va la realitate, cand o s moir nimeni nu o s te intrebe ce religie ai fost sau alte chestii de genul,daca tot va doare ata de mult de religa voastra traiti-o. eu sunt un sectatn nascut in ortodoxsim,si vreau s va spun ca nic u preot ortodox nu s-a interesat de sufletul meu decat dupa ce am mers la o biserca crestina dupa evanghelie. adika serois...ne batem pe adepti acum? fratilor oameni mor zilnic, si noi ne intrebam ce biserica e mai buna? si app ce m-a amuzat: citez... adik am copiat din ce a zis Iustin:" Cum iti permiti? Daca preacuratul parinte Cleopa zice ca sunt secte, ca n-au sfintele taine, cum iti permiti tu, simplu muritor, sa spui ca ele sunt culte crestine. Refuz sa gandesc asfel. Auzi la el! Sau desprins din Sfanta Biserica, deci sunt protestante. Nu auzi termenul "protestant"? Adica protesteaza impotriva adevaratei Biserici, Soborniceasca si Apostoliceasca. Impotriva Trupului lui Hristos. Ce mai, refuz sa cred ca parintele Cleopa poate gresi. Nu ma intereseaza altceva decat asta. Daca parintele Cleopa spune asa, asa este. Gata!iustin :Cum iti permiti? Daca preacuratul parinte Cleopa zice ca sunt secte, ca n-au sfintele taine, cum iti permiti tu, simplu muritor, sa spui ca ele sunt culte crestine. Refuz sa gandesc asfel. Auzi la el! Sau desprins din Sfanta Biserica, deci sunt protestante. Nu auzi termenul "protestant"? Adica protesteaza impotriva adevaratei Biserici, Soborniceasca si Apostoliceasca. Impotriva Trupului lui Hristos. Ce mai, refuz sa cred ca parintele Cleopa poate gresi. Nu ma intereseaza altceva decat asta. Daca parintele Cleopa spune asa, asa este. Gata!" conceptii gresite... si eu un simplu muritor cred k e gresti s crezi asa ceav... pt k parintele cleopa ce a fost? un muritor compus? a fost tot un simplu muritor.... unul singur e Dumnezeu nu-i facem la duzina... avem daor unul. si daca cineva iti spune ceva, fa bine si cerceteaza s vezi dak e adevarata afirmatia pe care a facut-o pentru k toti oamenii mai spun si ei prosti, fie sfinti parinti, fie sectanti
God bless ya
Reply With Quote