Dragii mei, imi pare sincer rau pentru situatia in care va aflati. Sa nu fie nimeni in pielea voastra ca tare greu este. Imi pare rau pentru copii, si sper din tot sufletul sa nu fie privati de ceea ce au majoritatea copiilor. Ca sa ajunga oameni mari trebuie sa mearga la scoala si sa le ajute Dumnezeu, sa le dea intelepciune si putere sa invete.
Cand nu ai nici un ajutor din nici o parte si nu ai la cine apela atunci nu mai ramane decat sa ceri ajutorul unor crestini milostivi. Nadajduiesc ca Dumnezeu nu va va lasa nici de data asta. ma bucur tare mult ca ai gasit ceva de lucru, Emil, si sper din toata inima sa treaca cu bine perioada aceasta de proba si sa te angajezi pe perioada nedeterminata. Asa veti avea si voi macar un venit lunar care sa va mai scoata din necaz. Au fost persoane care nu v-au lasat la greu si sunt convinsa ca si de data aceasta mesajul vostru va ajunge la inima celor dornici sa va ajute.
Tocmai am aflat de tine, Iuliana ca ai probleme cu stomacul si cu fierea. Necazurile si stresul zilei de maine si-au pus amprenta si sanatatea voastra este subreda. Stiu ca nici macar un control medical nu poti sa-ti faci pentru ca si asta costa, si va lasti pe voi ca sa aiba copii ce manaca. Dar Dumnezeu lucreaza prin oameni si mai mult ca sigur nu va va lasa si va va intinde o mana de ajutor. Trebuie sa aveti si voi grija sa nu va prabusiti pentru ca aveti copiii inca mici si au nevoie de voi. Numai bine va doresc si nu deznadajduiti caci Dumnezeu ne da si incercari ca sa vada credinta noastra. Dar ne iubeste prea mult si nu ne va lasa la greu.
Doamne ajuta!
|