Multumesc tuturor celor care au postat....cand eram in liceu credeam in Dumnezeu, ma rugam si ma spovedeam si impartaseam de sarbatori dar nu prea mergeam la biserica....imi amintesc ca mi-a dat mama sa citesc un volum de Cuviosul Paisie Aghioritul si i l-am dat inapoi foarte revoltat fiindca "eu cred in Dumnezeu dar cartea este plina de exagerari".....din pacate sunt multi care ar avea aceiasi reactie si eu la ei ma refeream cand am deschis topicul....ulterior dupa ce m-am mai apropiat de Biserica, volumul "Patimi si Virtuti" a fost cartea care m-a facut sa imi reconsider viata de zi cu zi...ii datorez enorm de mult Sfantului......ieri seara uitandu-ma la Trinitas am aflat raspunsul in ceea ce priveste dilema "ce carte o sa il sminteasca sau nu o sa il sminteasca pe X".....un doctor care era invitat la emisiunea "Viata Sanatoasa" a povestit cum duhovnicul lui l-a sfatuit sa le spuna pacientilor sai sa citeasca din Sfanta Evanghelie in fiecare seara...chiar daca sunt atei...sa citeasca ca si cum ar urma o reteta....spunea ca de fiecare data cand bolnavul a acceptat sa faca lucrul acesta in cele din urma a venit la credinta....PUTEREA CUVANTULUI LUI DUMNEZEU!
|