Citat:
Īn prealabil postat de Lory10
Intrucat e o tema foarte importanta si larg dezbatuta as vrea sa intiem o discutie in acest sens raspunzand la cateva intrebari:
1. Cine este fiara din Apocalips 13 ?
2.Care este semnul fiarei?
3.Cine il va impune si cum anume?
|
Vestea buna este ca la ora actuala nimeni nu este pecetluit cu respectivul semn, din exprimarea Scripturii se pare ca acceptarea lui va fi ca urmare a unei decizii permanente asupra careia nu se va mai putea reveni. Vestea proasta e ca la vremea cuvenita unii vor primi semnul, care este un simbol a unei decizii si nu o stampila, sigiliu sau mai stiu eu ce. Oamenii vor fi confruntati direct si vor trebui sa aleaga. Noi oamenii suntem pusi in fiecare zi sa luam decizii pentru Dumnezeu, dar din cate descrie Cuvantul presiunea in vremea sfarsitului va fi mai mare, fiecare va trebui sa decida de partea cui este, de cine vrea sa asculte mai mult, pe cine accepta ca autoritate suprema, pe Dumnezeu sau pe cel care se da drept dumnezeu. Cam asa vad eu lucrurile, cam simplist poate dar sa nu ne inselam, vor fi vremuri deosebit de grele, poate le vom trai noi, copiii nostri sau nepotii nostri, avem nevoie de suportul bunului Dumnezeu pentru a razbi chiar si intr-un context ca acesta.