Citat:
În prealabil postat de mihailt
Noi trebuie sa ascultam de Sfantul Sinod al BOR nu de PF Daniel si nici sa luam de bun ce zici la predici daca e necrestin ortodox.
PF Daniel e un inselat de duhuri rele care ia bani de la sarmani prigonindu-i spre a face catedrala bogatasilor care deja acolo mai au Sfanta Manastire Antim ,catedrala patriarhala,Sfanta Biserica de langa posta Puisor si alte Sfinte Biserici in acea zona unde pot sa mearga foarte bine.
Ca sa vedeti ca aceasta catedrala se face pentru bogatasi vedeti ca e prevazut sa aibe si parcare subterana:
http://www.mediafax.ro/social/lucrar...august-5490984
Nu donati bani pentru aceasta catedrala.
Daca aveti bani si vreti sa donati vedeti unde e zona cu sarmani care nu au Sfanta Biserica crestin ortodoxa si ii ajutati pe aceia sa isi construiasca Sfanta Biserica crestin ortodoxa.Asa zone in Bucuresti sunt destule sunt destule Sfinte Biserici incepute care nu se pot termina din lipsa de fonduri etc.
Nu va tulburati sufletul cu mai mult decat sa anuntati preotii pe care ii stiti referitor la aceasta si preotii sa sa se duca la ierarhi sa ajunga problema la Sfantul Sinod.
|
E bine sa dai sfaturi propriei tale constinte , caci de multe ori gresesti prin repezeala ta , si apoi iar vi cu iertari . Nu e prima data cand te repezi si nu cugeti inainte de a scrie , dar macar stiu ca peste ceva timp te va mustra constinta de cele spuse . Oricum pentru linistea ta , personal nu am sa dau un cent pentru Catedrala , pentru ca am Biserica mea de suflet ce trbuie terminata . Lasa dupa Post , ce e bine sa facem , pe cine sa anuntam , impotriva cui sa fim , cui trebuie sa dam bani , si alte sminteli de genul acesta .