View Single Post
Vechi 01.03.2010, 21:45:52
Zalmoxis_Nemuritorul's Avatar
Zalmoxis_Nemuritorul Zalmoxis_Nemuritorul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.02.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Tocmai , nu ai inteles nimic ! Eu vorbeam de bunul simt ce trebuie sa fie mult mai prezent macar acum in Postul Mare ! Cred ca in aceasta perioada a Triodului , prioritatile noastre ar trebui sa fie complet altele , dar vad ca dumneata si Zalmoxis aveti alte preocupari si ganduri . Da-i cu trambita mai departe caci postul l-am facut praf !
Traieste incontinuare in lumea ta.
Dumnezeu sa te lumineze.

Citat:
Aha..si ce vreti practic sa faceti?
In afara de comentatul pe bloguri care pana la un punct poate sa nu fie mult diferit de simpla barfa.
Am dat numeroase exemple intr-un raspuns anterior de ce s-ar putea face cu toti banii aia investiti in catedrala. In ceea ce priveste problema comportamentului clerului, cum am mai spus si cu o alta ocazie, Iisus Hristos si Sfintii Apostoli au dus un trai simplu. Pentru ceea ce fac unii acum, nu exista justificari. Imi permit sa arunc judecata asupra acestui fapt deoarece problema averilor clericale a fost dintotdeauna un punct slab, de care au profitat toti dusmanii crestinismului - mai mult, constituie o pricina de poticnire pentru toti cei care ar vrea sa se apropie de credinta. Am vazut cu ochii mei zeci de persoane care s-au indepartat de Ortodoxie enumerand printre altele si treaba aceasta.
Reply With Quote