View Single Post
Vechi 01.03.2010, 21:34:57
nobodyin
Guest

Implicit Nu te aprinde!!!

Citat:
Īn prealabil postat de Lory10 Vezi mesajul
Te cam deranjeaza unele cuvinte, dupa cum vad. Esti foarte sensibil. Asa te-au invatat la biserica? sau asa te-a invatat Iisus?
Ce, nu mai exista "crestini adevarati"? Nu mai ai voie sa faci o asemenea afirmatie?
Daca esti un om bazat, un om citit si credincios nu trebuie sa-ti fie teama sa discuti cu oricine fie el "eretic" sau nu. Poate ca astfel il salvezi din ratacirea lui.
Mai gandeste-te, Iisus nu a procedat asa. Ca urmas a lui Iisus ar trebui sa fii mai ingaduitor, tolerant. Sau poate, nu esti un urmas a lui Iisus.
In primul rand tin sa te anunt ca NU sunt un om bazat!!! CRESTINI ADEVARATI numai DUMNEZEU STIE CARE SUNT (in mod sigur ereticii,nicidecum)
APOI MIE APOSTOLUL IMI SPUNE SA MA INDEPARTEZ DE ERETICI!!!(la fel si sfintii Parinti) Iisus la fel:Matei 7:15 ACUMA daca TU vrei sa FII salvata din ratacirea TA,si vrei sa vii inapoi la DREAPTA CREDINTA,iti stau la dispozitie toata noaptea si oricat ar fii nevoie (iti dau si numarul meu daca vrei)DAR,DACA VII AICI SA IMI'' PALAVRAGESTI'' EREZII MINCINOASE NU POT SA ITI SPUN DECAT:HAI PAAAAAAAAA!!!DECI CE VREI????????
Reply With Quote