Dragii nostri
Doamna Gabriela multumim pentru vb frumoase si sprijinul de care ni lati dat tot acest timp in care noi am avut necazuri ,am fost astazi si am dat proba la care am fost chemat miau spus ca deocamdata nu au nevoie dar ma vor contacta ,desi miam dat toata silinta nu am reusit lam rugat sa ma angazeze si in luna martie sa nu ma plateasca decat jumatate si daca dumnealui crede ca ma descurc sa ma angazeze macar sa castig cat de cat un ban ,ma gandesc ca copii merg la gradinita iar fata la scoala si va trebui sai cumparam tot ce este necesar ,iulia trebuie sa mearga la dorohoi unde a stat din nou pentru a lua vaccinurile copiilor de la doctorita de familie care a avuto acolo si asta cat de repede caci fara de ele nu poate sa o inscrie pe fata in clasa intai ,iar bani de drum si iar cheltuieli si acolo la gradinita trebuie sa ea hartie doveditoare ca afacut gradinita acolo si cat ,inscrierile se fac pana in luna aprilie pe 1 fara acele hartii nu poate face nimic nui primesste fetita la scoala suntem foarte suparati si necajiti ,nu am stiu ca acum pentru a inscrie un copil la scoala trebuie sa iei tot trecutul lui si fiecare analiza verificata ,nu stim de unde vom putea lua bani sa mearga iulia acasa la dorohoi sa ea tot cei trebuie de la gradinita ,spital ,vaccinuri si scrisoarea medicala de la doctorul care ea fost acolo fetitei caci nu putem rezolva prin fax sau altfel trebuie semnate si verificate ,de aceea va rog din nou dragi oameni care mereu neati fost alaturi in cele mai grele momente din viata si neati redat un zambet pe chip cu darul care ni lati facut prin ajutorul care ni lati dat ajutatine va rugam si acum sa iesim din situatia asta ca nu avem pe nimeni inafara de voi care mereu neati fost aproape de noi ,ajutatine cu orice hainuta pentru copii nostri oricat ar fi de purtata si carpita o spalam si o calcam si o pot purta si ai nostri si ajutatine sa inscriem fetita noastra la scoala sa invete si ea carte caci tare cuminte si ascultatoare este mi sar rupe inima sa vad ca nu pot sa o dauscoala cand alti copii merg ea sa stea acasa ,caci este foarte dornica sa mearga sa invete si sa ea foarte bine si stiu ca asa va fi va rugam din suflet stiu ca cu ajutorul dumneavoastra putem reusi imi este rusine sa mai apelez la sufletul vostru dar nu avem pe nimeni fiti alaturi de copii nostri va rugam din suflet ,Dumnezeu sa va ajute .sanatate multa Doamna Gabriela si va imbratisam copilul si pe voi cu mult drag .
|