View Single Post
Vechi 28.02.2010, 23:57:05
Zalmoxis_Nemuritorul's Avatar
Zalmoxis_Nemuritorul Zalmoxis_Nemuritorul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.02.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Si ce propui concret ! Sa nu mai dam ascultare , sa nu mai intram in bisrici , sa ne parasim credinta ! SPUNE CLAR . Sa mergem la secte . . .CE SA FACEM ? ? ? ALTA TREABA NU AVETI DECAT SA HULITI BISRICA IN INTREGUL EI ! ! ! Ce uremaresc useri ca tine pana la urma ! SPUNE ODATA PENTRU NUMELE LUI DUMNEZEU ! Va logati si va delogati , va schimbati id-urile , DAR NARAVUL NU PUTETI SA VI-L SCHIMBATI ! SPUNE CLAR CE CREDINTA PROPOVADUIESTI , CE INTERSE APERI SI ALE CUI ? Nu este admiasibil ca pe un forum ORTODOX sa fi atata batjcura la adresa bisriciin noastre !
Nu am mai intrat pe acest forum, si nu am conturi duble. Am urmarit, pe cat se poate, sa ajungem sa purtam discutii sincere, deschise, dincolo de orice fel de bariere si orice fel de tabu-uri. Chiar daca uneori mai e nevoie sa spunem si niste adevaruri mai putin placute...

Se vede ca nu ati citit mesajul meu. Am insistat asupra a doua elemente esentiale pozitive, in primul rand ca respectivele situatii despre care am discutat reprezinta cazuri individuale si nu pot fi extrapolate asupra intregului cler, si in al doilea rand ca exista aspiranti la preotie care sunt cu adevarat oameni al lui Dumnezeu.

Nu am adus in nici una din postarile mele vreodata hula la adresa Bisericii noastre - Doamne Fereste ! Daca d-voastra considerati ca eu hulesc Biserica si ca arunc slogane anti-Ortodoxie, inseamna ca nu ati citit nimic din ceea ce eu am scris. Ceea ce din pacate ma obliga sa va pun la indoiala calitatea de partener de dialog.
Reply With Quote