Citat:
În prealabil postat de felixlivadaru
Fata cu care m-am casatorit eu a avut o mare deceptie in dragoste. Era o fata credincioasa, mergea la biserica si ducea o viata curata. In anul intai de facultate un baiat a sedus-o si i-a promis ca se va casatori cu dansa apoi a abandonat-o. Atat de mult suflet a pus in acea relatie incat a suferit foarte mult. Multe persoane in urma unor astfel de deceptii ajung sa se sinucida insa ia nu a facut asta, ea a ales sa se daruiasca oricarui baiat si in orice moment, sa zicem un fel de prostitutie fara bani. Cred ca s-a culcat cu jumatate din baitii din camin. Lua anticonceptionale si a vrut ca toti, absolut toti sa-si lase samanta in ea.
La un moment dat, cam in perioada cand m-a cunoscut pe mine ceva a schimb-o si a hotarat sa renunte definitiv la lucrurile astea. Cand spun definitiv ma refer ca si-a schimbat numarul de telefon, adresa de e-mail si a rupt orice legatura cu trecutul.
Nu m-a comparat niciodata cu fostii nu povesteste trecutul ei decat la insistentele mele si cand face asta de multe ori plange.
Vre-un an de zile am fost prieteni si nu a vrut sa ne apropiem prea mult pana la casatorie. Pot spune ca nu a acceptat nici sa ne sarutam asa foarte intens.
Am constatat cat de mult ma iubeste si a facut pentru mine o multime de lucruri frumoase.
Acum mi-a nascut o fetita si vreau ca pe viitor sa-mi faca si un baiat.
Au fost voci care au spus ca acesti copii s-ar putea sa mosteneasca din caracterele celor cu care ea s-a culcat inaintea mea pentru ca materialul lor genetic a ramas la ea dar nu cred asta.
Bineinteles ca de multe ori am avut de imfruntat rigorile trecutului dar am trecut peste asta.
Eu nu m-am mai culcat cu nici o fata pana la ea, o iubesc mult si am constat ca sentimentul este reciproc.
|
Ce frumos! Ce frumos! Mi-au dat lacrimile...
Dumnezeu sa va binecuvinteze si sa va tina aproape!!!!!!!!!!!