Daca te referi la schimbarea data de acest forum,da ,si eu m-am schimbat.
Dar ca in orice schimbare nici nu mai stii care e cauza : forumul acesta,sau harul lui Dumnezeu.
Pe mine m-a schimbat forumul printr-un efect bun si culmea (!) ,printr-un efect pervers.
Efectul bun este ca am cunoscut multe lucruri noi,am cunoscut oameni adevarati,am cunoscut credinta mult mai puternica ca a mea a multora .Am vazut cam ce trebuie sa faci,si cum trebuie sa iti mentii convingerile .Alt efect bun este ca am simtit o comunitate,un dialog ,chiar daca nu depline,asa cum numai realitatea iti poate da
Efectul pervers,dar care a dus tot la o schimbare in bine,a fost zadarnicia multor subiecte,a vorbitului in gol ,a exprimarii parerii personale .Ca un cor in care toti vorbesc de dragul de a se auzi pe ei ,si a isi spune parerea cu orice pret.Dar aceasta stare de lucruri m-a dus ,la fuga de cele desarte,si la dragostea de liniste ,de rugaciune,de pace interioara(nu ca as avea-o) ,de traire. Si in final am resimtit si eu dorinta de rugaciune,care inainte nu o putusem avea cu nici un chip. Deci Dumnezeu lucreaza in cele mai neasteptae feluri.
Acest forum e cu adevarat o binecuvantare,din orice punct de vedere l-ai privi.
El nu poate fi intrecut decat de viata de obste dintr-o manastire ,sau de adunarea unor prieteni care au aceleasi idealuri.
|