View Single Post
Vechi 26.02.2010, 23:34:54
felicitas's Avatar
felicitas felicitas is offline
Member

Data înregistrării: 03.01.2010
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andrei25 Vezi mesajul
Desfranarea poate avea loc si in familie, nu numai in afara ei. Oamenii cu adevarat desavarsiti, isi doresc o relatie trupeasca doar in scopul de a avea copii. Dar din cauza neputintei firii omenesti, biserica accepta si ca sotii sa traiasca impreuna pt ca isi doresc asta, din neputinta si pofta trupului, dar numai in anumite perioade.
Andrei, acuma pe bune tu chiar crezi ceea ce scrii? Sau mai bine zis chiar practici faza cu abstinenta in casatorie? Scuza-ma, nu vreau sa fiu indiscreta sau impertinenta dar da-mi voie sa nu te cred, daca erai fata sau calugar te credeam fara probleme. Au mai fost si altii ca tine care se tineau asa batosi si au cazut de nu s-au vazut. Lasa-o si tu mai moale, ca adevarul e undeva la mijloc, iar daca esti si tanar si sanatos, chiar nu te cred, stii tu ca si pacatul desfranarii cu gandul e pe treapta a doua a gravitatii, imediat dupa cel cu fapta, iar imaginatia la baieti in privinta acestui pacat e si mai bogata decat la fete asa ca..... Oricum iti doresc un post frumos si fara ''ispite''
Reply With Quote