Citat:
În prealabil postat de ofurnica
Sunt un om curios de cand eram mic (clasele primare) Am vrut sa ma fac preot , dar adolescenta m-a transformat , nu neaparat in rau, dar am uitat aceasta chemare, dar dragostea de Dumnezeu si de adevar mi-au ramas in inima chiar daca acum sunt doar psiholog si nu preot, cum mi-am dorit Am vorbit cu un preot duhovnic dupa Sfestanie si intamplator mi-a povestit de Iad canu este asa cum ni-l inchipuim cu totii , adica draci cu coarne care ne chinuiesc si nici decum asa ceva, ci doar oameni care stau asezati spate in spate si discutia s-a intrerupt brusc si nu am mai avut ocazia sa-l intreb a 2a oara De asta am ramascu o curiozitate despre Iad
Eu ma simt prea umil sa ravnesc vreodata la placerile Raiului si de aceea nu vreau sa intreb de ele, iar atunci din bun simt , vreau sa stiu mai degraba despre Iad
|
Ceea ce a vrut el sa zica cu chestia ceea, este ca in Iad domneste egoismul si lipsa de comunicare..
Dar cum spuneam, detaliile nu sunt neaparat necesare pentru cel care crede, si de fapt intreaga Evanghelie nu este bazata pe aceste amanunte.
Avem o imagine de ansamblu si ea este suficienta.