View Single Post
Vechi 24.03.2007, 16:39:26
Mirean Mirean is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.03.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dmb
Pai daca scoala in cele mai bune ore nu il invata ce-i mai important cind sa reuseasca restul?
Nu-i vorba doar de cromozomi ci pctele slabe sint aparitia celulei primordiale (care trebuia sa fie perfecta ca altfel nu ar fi fost functionala) din ciorba proteica si de verigile de legatura dintre specii care se tot cauta de la Darvin incoace. Iar Teoria se numeste asa desii este dogma in cazul celei a lui Darwin.Si eu pot sa-i spun la un cirnat afumat castravete da el tot cirnat este!
Bunicii mei au invatat ortodoxie in scoala de la un preot de tara si nu erau deloc fanatici, aveau viziuni largi, iubeau pe toata lumea si nu-i apuca disperarea deloc cind auzea de o alta religie. Bateau o cruce mare, se minunau si ii compatimeau sincer pe respectivii:)
Ca om care m-am ocupat o perioada de subiect iti spun ca teoria darwinista este doar una din numeroasele teorii despre aparitia omului. Ma surprinde cu cata pasiune o ridica crestitii - tocmai crestinii - la rang de "dogma".
Celula aia primordiala este "coacervat" si de la ea spun unii ca ar fi evoluat totul. E o opinie, dar daca tu vrei s-o consideri "dogma" asta este...
Prin translatie: Un drac in reverenda tot drac este...
Parerea mea ca ortodoxia nu se invata....se traieste.
Reply With Quote