View Single Post
Vechi 25.02.2010, 10:17:33
umilul umilul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.11.2006
Religia: Ortodox
Implicit Iarta-ma !!

Citat:
În prealabil postat de nobodyin Vezi mesajul
Nu stiu ce sa zic frate,eu am incercat metoda asta, dar la mine nu a tinut!!!Intr-adevar
eu nu am avut insotitoare
Nobodyin are dreptate, este o patima mare mai ales ca Sfintii Parinti ne spun invata sa ne ferim de astfel de lucruri,urate in ochii Domnului. Este o patima grea si sotul tau are noroc ca te are pe tine langa el, incearca sa-i limitezi sumele de joc si incet sa transformi iesirile impreuna in plimbari prin parc sau la iarba verde, trebuie sa-l mai scoti cumva din starea asta si din patima asta, are nevoie de tine dar in special are nevoie de Dumnezeu si de un duhovnic bun. Incearca toate lucrurile bune cu el, nu incerca sa-l indepartezi pentru ca atunci nu va mai stii cum sa se apropie de tine si va cadea in alte pacate mai mari. Roaga-te la Domnul si Mantuitorul nostru Iisus Hristos sa-l ajute si sa-i dea intelepciunea sa vada ca ceea ce face e gresit, caci sotul se sfinteste prin sotie si sotia prin sot, aceste doua lucruri sunt inseparabile, doar in cazul unui adulter ia in calcul optiunea divortului, iar pentru sufletul tau cand te aflii in astfel de mahniri spune intotdeauna Paraclisul Maicii Domnului, Ea intotdeauna ii ajuta pe cei necajiti. Toti avem caderi in viata dar Domnul ne ajuta sa trecem si sa ne curatim prin ele de pacatele noastre. Doamne ajuta-ne !! Pace tuturor si iertati-ma daca v-am gresit !!
Reply With Quote