Citat:
În prealabil postat de Fata_Sihastra
Prietenul ia spus si duhovnicului si acestui preot ca tine la mine,ca ma iubeste,eu nu am de unde sa stiu sigur ce a vorbit el cu acel preot pt ca este confidential.Tot ce stiu este ca de la acest preot totul s-a distrus intre noi. Prietenul meu mi-a spus ca l-a intrebat pe preot:"Parinte sa ma despart de ea acuma?"Iar preotul ia raspuns ca "Da!" cat mai repede ca altfel ne vom distruge,ca nu suntem facuti unul pt celalalt.Ceea ce ma intriga este ca cu oricine as vorbi,inclusiv preoti,toti spun ca acel preot nu avea voie sa faca asa ceva!Iar asta ma intriga,ma face sa cred ca ceva nu este in ordine,sa distruga un preot relatia noastra,iar prietenul meu sa creada asa ceva?Vreau sa-i arat prietenului meu cat de mult se inseala sa creada in acel preot,sa-i arat cate lucruri nu sunt clare,cate lucruri nu sunt logice.
|
Pai stai putin, tie ti-a spus intrebarea finala pe care a adresat-o parintelui de fapt...el pana atunci o fi tot zis cateva treburi...si apoi parintele o fi tras concluzia care era de tras.
Preotul poate nu a facut decat sa il sfatuiasca sa procedeze cum e mai bine, de moment ce i-a cerut ajutorul...dar baiatul s-o fi manifestat ca intentionand sa faca oricum acest lucru, numai ca nu stia cand si cum...intelegi?
Nu mai da vina pe preot, pentru ca el poate ti-o fi spus asta ca sa evite sa ti le mai spuna si pe celelalte...
Tie lucrurile nu iti sunt clare, sau nu vrei de fapt sa accepti ceea ce se intampla?..fii sincera cu tine!