Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM
Chiar asa Fata-Sihastra, nu ti-a spus deloc ce anume i-a spus el preotului despre relatie, despre voi..despre ce simte el?
Un om nu are cum sa isi dea cu parerea asupra unei relatii, decat din macar versiunea unuia din cei doi...deci nu cred ca poate fi preotul vinovat, ci ceea ce i-a spus baiatul...lui!
|
Prietenul ia spus si duhovnicului si acestui preot ca tine la mine,ca ma iubeste,eu nu am de unde sa stiu sigur ce a vorbit el cu acel preot pt ca este confidential.Tot ce stiu este ca de la acest preot totul s-a distrus intre noi. Prietenul meu mi-a spus ca l-a intrebat pe preot:"Parinte sa ma despart de ea acuma?"Iar preotul ia raspuns ca "Da!" cat mai repede ca altfel ne vom distruge,ca nu suntem facuti unul pt celalalt.Ceea ce ma intriga este ca cu oricine as vorbi,inclusiv preoti,toti spun ca acel preot nu avea voie sa faca asa ceva!Iar asta ma intriga,ma face sa cred ca ceva nu este in ordine,sa distruga un preot relatia noastra,iar prietenul meu sa creada asa ceva?Vreau sa-i arat prietenului meu cat de mult se inseala sa creada in acel preot,sa-i arat cate lucruri nu sunt clare,cate lucruri nu sunt logice.