Eu unul nu am apelat la astfel de practici - sa chem un preot sa faca o slujba si in urma acelei slujbe sa aflu daca sunt potrivit si daca imi este potrivita persoana iubita. Si slava Domnului, e minunata sotia.
Eu nu cred ca Dumnezeu ne descopera persoana iubita doar prin moduri miraculoase. A asezat in noi iubirea. Deci lucrurile se pot vedea si intr-un mod firesc, nu doar suprafiresc. Daca nu gasesc raspuns la iubire, inseamna ca persoana respectiva nu ma iubeste. Si atunci ce trebuie sa fac? Sa renunt la viata? Nu. Cred ca de multe ori nu stim sa "privim" oamenii. Avem in minte anumite tipare si dupa acele tipare ne cautam sotul sau sotia. In realitate, lucrurile nu stau asa in iubire. Trebuie sa si bata inima pentru persoana iubita. Nu sunt de ajuns o serie de atribute.
In concluzie, daca nu-ti raspunde la iubire, mai asteapta o vreme de poti, si daca nici dupa acel timp nu ai primit raspuns, cauta si vei afla. Nu deznadajdui. Dumnezeu ii daruieste celui ce cauta, nu celui ce nu mai crede in iubire.
|