View Single Post
Vechi 23.02.2010, 22:09:30
anaana71's Avatar
anaana71 anaana71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.11.2009
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru anaana71
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Don_Juan Vezi mesajul
In nici un caz sa-l impingi in groapa. Eu zic ca ar trebui un altfel de tratament. Un dialog civilizat in care fiecare isi expune punctul de vedere. Daca nu este de acord cu tine si are alte idei, macar ti-ai dat silinta. Despre asta vorbesc eu. Pentru ca daca incerci sa-l aduci pe calea cea buna, vei savarsi o fapta buna chiar daca nu ai reusit sa-i schimbi ideologia. Dar daca nu faci nimic pentru a-i scoate sufletul din intuneric, atunci se considera ca esti indiferent fata de situatia lui si nu stiu daca lucrul asta e placut lui Dumnezeu.
eu inteleg ce spui tu, dar ca sa poti ajuta pe cineva trebuie ca acel cineva sa-ti ceara ajutorul. daca un satanist vine sa-si exprime ideile lui, n-am cu ce sa-l ajut e ca si cum am discuta discutii, dar daca vine sa-mi ceara sfatul, atunci il pot indruma. dar trebuie sa ceara asta, nu pot eu sa-i bag ortodoxia pe gat. eu inca ma intreb unde nu am avut dilogul civilizat