Citat:
În prealabil postat de anaana71
nu vad de ce multi se supara care nu sunt ortodocsi, cand se afla pe un site crestin ortodox, in care nu-s apreciati sectantii si nu vor fi tolerati in veci. ti-am raspus ca vad ca te-ai atacat la ce am scris in paranteza..... asta este, poate pe alte forumuri neoprotestante ai sa gasesti alte raspunsuri. Doamne ajuta!
|
Problema este ca sunt oameni, sectanti, catolici, eretici, pagani care posteaza aici ca sa se lamureasca cu privire la unele lucruri.De ce li se inchide usa?Nu intreaba neaparat din rautate, iar ineptiile eretice si intrebarile puerile pot sa fie determinate de lipsa totala de cunoastere a religiei crestine, stereotipuri diseminate de catre presa/tv sau altceva. Am postat la un moment dat, ani in urma, pe siteuri pagane, unul chiar satanist, pentru a ma lamuri cu privire la acei oameni chiar de la sursa...si in ciuda faptului ca intrebarile mele erau chiar penibile (mi-am dat seama dupa ce am aflat cum stau lucrurile si le-am comparat cu ce credeam inainte) mi-au vorbit politicos si civilizat, unde nu au explicat au dat linkuri catre siteuri/articole care explicau clar, cu "punct si cu liniuta" cum se zice, ceea ce vroiam sa aflu.
Asa ca de ce nu si aici?De ce sa le inchidem usa in nas celor care nu sunt crestini?In ciuda numelui siteului sau tocmai din aceasta cauza vin altii aici ca sa intrebe diverse...