Citat:
În prealabil postat de anaana71
mai intai, fapul ca poate iubi, dupa un asemenea esec e mare lucru. multi si-ar lua talpasita si ar pleca. deocamdata inca nu ne-a spus daca sotul ei va juca incontinuare, inca nu stim daca el este "mort". nu spune nimeni sa traiesti asa si sa nu faci nimic, ci doar sa accepti. e ca si cum ai deveni complice. el trebuie ajutat si vazut daca si el doreste acest lucru... daca nu, sa ceara dezlegare sau sfat la preotul duhovnic. poate n-am inteles eu bine, dar in aceasta familie Dumnezeu nu apare, decat la aparitia problemei, dar s-ar putea sa ma insel. Doamne ajuta!
|
Pai nu stiu daca e mare lucru, oare nu pe asta se bazeaza si cei care isi bat joc fara sa le pese prea mult...si numai cand sunt prinsi " manifesta pareri de rau"?
Stii cum e, cand sotul nu cunoaste limitele sotiei...i le stabileste el, fara sa ii pese de ce e in sufletul ei de fapt...iar asta nu e ceva normal si nici crestinesc! Orice om trebuie sa stie ca celalalt poate fi si dezamgit si sa poata vedea lucrul asta...si nu sa il prosteasca cum are el chef, doar pentru ca vede ca e loc berechet!