Citat:
În prealabil postat de costel
Asa este Ana, iubirea nu inseamna orbire, adica sa inchid ochii sau sa nu vad ca face ceva nepotrivit. Nu poti iubi un om mort, iar daca persoana respectiva nu se va opri din ceea ce face, va avea toate sansele sa ajunga un mort.
Iubirea ne face sa fim un trup. Atat timp cat cel cu care traiesc face lucruri nefiresti, e ceva asemanator cu a acepta sa-mi port bratul rupt. Cu un brat rupt nu mai poti face nimic, doar suferi. Asa si in cazul de fata, dupa cum alergi imediat sa-ti vindeci bratul, la fel trebuie sa faci tot ce-ti este cu putinta sa-ti vindeci sotul.
|
mai intai, fapul ca poate iubi, dupa un asemenea esec e mare lucru. multi si-ar lua talpasita si ar pleca. deocamdata inca nu ne-a spus daca sotul ei va juca incontinuare, inca nu stim daca el este "mort". nu spune nimeni sa traiesti asa si sa nu faci nimic, ci doar sa accepti. e ca si cum ai deveni complice. el trebuie ajutat si vazut daca si el doreste acest lucru... daca nu, sa ceara dezlegare sau sfat la preotul duhovnic. poate n-am inteles eu bine, dar in aceasta familie Dumnezeu nu apare, decat la aparitia problemei, dar s-ar putea sa ma insel. Doamne ajuta!