daca tot ai inchis topicul, imi dau si eu cu parerea. as avea o intrebare, pe care oricum o pun, si nu e nevoie sa raspunzi. ale caror forumisti ti-au placut raspunsurile? (banuiesc ca a celor care nu sunt ortodoxi). e usor sa te vaiti, si eu am facut asta, dar si treceam pe la biserica din an in paste si ma revoltam. vai, ia uite ala, ia uite alalalt, ntz,ntz si ntz,ntz. si mai sminteam si pe altii cu ereziile mele, plus ca generalizam, ca asa ne place noua. nu ne-am duce sa cautam, nu ne-am ruga sa gasim un preot adevarat, nuuuuu... doar sa vedem ce-i in ograda celuilalt. uite ca la mine in parohie exista un preot care nu cere bani, face nunti si botezuri gratuit pentru cei saraci, ia din cutia milelor si da la saraci. o sa spui ca-i un caz izolat.. dar nu este, daca intradevar te duci la biserica sa asculti cuvantul Domnului, daca iti doresti cu sinceritate sa-ti spui pacatele, sa te spovedesti, daca iti plange inima de bucurie facand milostenie, daca reusesti sa-ti iubesti dusmanul atunci crede-ma vei reusi sa-ti gasesti un preot care sa te asculte si sa te calauzeasca.
am ascultat cateva interviuri cu parintii Cleopa si Arsenie Papacioc. m-a pus pe ganduri cand parintele Arsenie a spus: cred ca in Iad sunt cei care vorbesc de rau. ei sunt ucigasi de suflete..... uite niste cuvinte care te fac sa meditezi.