View Single Post
Vechi 21.02.2010, 13:09:38
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de almaris Vezi mesajul
Dragul meu, inteleg problema pusa de tine, stiu ca multor oameni nu le face placere sa discute despre astfel de lucruri, insa de rog sa incerci sa vezi lucrurile dintr-un anumit punct de vedere. Autoritatea in materie de credinta nu este Biserica, ci Scriptura. Ceea ce descrii tu se numeste santaj, iar in sanul bisericii asa ceva este inadmisibil. Se profita de faptul ca multi oameni nu cunosc Cuvantul lui Dumnezeu, iar unii "confisca" mantuirea si cumva incearca sa o vanda la negru prin tot felul de modalitati. Mantuirea a fost oferita fara bani si fara plata iar daca unii spun ca trebuie sa faci nu stiu ce eforturi, sa participi la nu stiu ce evenimente, mai bine asculta cuvantul simplu al Domnului si trimite-i putin la studiu. Pentru mantuire a fost totul facut deja, daca ar mai vrea cineva sa faca, nu se mai poate, pentru ca Dumnezeu realizeaza totul in mod desavarsit. Ti se cer bani? Nu da. Ti se spun sa faci lucruri care dau de furca propriei tale constiinte? Nu le face. Crezi ca locul in care mergi nu mai corespunde Cuvantului lui Dumnezeu? Nu mai merge. Viata noastra este un lung sir de alegeri, mai bune sau mai rele, dar avem dreptul in contextul libertatii oferit de Mantuitorul Cristos sa ascultam mai mult de Dumnezeu decat de oameni, iar biserica nu este Dumnezeu. Daca biserica te dezamageste, mergi pe mana lui Dumnezeu, El nu va face acest lucru niciodata, din contra iti va da speranta pentru viata de acum si cea viitoare
Si ceea ce se intampla pe la unele culte de neo-protestanti cand sunt obligati sa dea 10% din venit cultului ce se numeste?In Biserica Ortodoxa nimeni nu te obliga sa faci nimic,poti sa dai sau poti sa nu dai.Personal eu Duminica nu dau mai mult de 3 lei, cate un leu in fiecare vas.Fa comparatia.
Reply With Quote