View Single Post
Vechi 21.02.2010, 00:49:13
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Don_Juan Vezi mesajul
Tu in Germania e si normal ca le vezi pe toate roz. Cand vezi aurolacii in fiecare zi cum iesa de prin canale si de pe sub poduri si se incalzesc la conductele ce transporta apa calda si mananca din gunoaie, nu mi se pare deloc roz viata. Si cand te gandesti ca nici oamenii care ar trebui sa fie modele duhovnicesti pentru noi nu ii ajuta cu nimic e si normal sa nu mi se para prea roz viata.
Dar nu mi se pare ca o vad roz, incerc doar sa o vad obiectiv...si chiar daca eu nu as avea dreptate, si nici tu...adevarul ar fi tot pe undeva pe la mijloc ( desi e mai inspre partea mea! ).

Las' ca vad si pe aici aurolaci, cersetori...bine, nu am timp sa le studiez in detaliu programul zilnic, insa si aici ii mai poti observa dormind pe scari in centrul ditamai orasului...stand pe la colt de cladire si cersind, deci roz bon bon nu e mai pe nicaieri!

Si adica preotul ar trebui sa ii traga de manseta pe aurolaci si cersetori...si daca ar face-o, pana cand...cand pentru unii e traditie, din tata in fiu?
Reply With Quote