View Single Post
Vechi 19.02.2010, 21:06:31
Traditie1 Traditie1 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mariusica Vezi mesajul
E clar ca nu l-am cautat cum trebuie.
Trebuia sa pun capul in pamant, sa nu ma uit in stanga sau in dreapta si sa accept orice idee oricat de absurda mi s-ar fi parut.
Trebuia sa vad ortodoxismul ca fiind singura religie valabila.
Trebuia sa uit ca in Biblie scrie "cauta si vei afla" nicidecum "crede si nu cerceta".

Nu mai aruncati cu vorbe pentru ca nu stiti despre e este vorba.
Nu are sens sa detaliez aici cum am incercat eu sa-l gasesc pe Dumnezeu, cat de activ m fost in Biserica.
Si nu mi-am pierdut credinta pentru ca nu ar fi raspuns rugaciunilor mele.
Deci sa te înteleg ca felul cum credeai ca trebuie sa arate viata de credinta nu semana cu realitatea? Si ca la asta s-a adaugat necredinta?

Stii vorba aceea, nu exista nu se poate, exista nu vreau. O solutie se gaseste întotdeauna (vezi citatul din subsolul mesajelor mele). Daca aveai îndoieli ca religia ortodoxa e cea adevarata, trebuia sa-L rogi pe Dumnezeu sa te lumineze si eventual sa te îndrepte spre alta.

Iar daca îndoiala te-a facut sa crezi ca toate religiile au aparut din imaginatia oamenilor si ca Dumnezeu nu exista, trebuia totusi sa continui sa-L cauti pe Dumnezeu fiindca nu pierdeai nimic.

Acum ce ai câstigat ca ai renuntat la credinta? O viata scurta si o moarte înfricosatoare. Mai ai timp sa te întorci.