View Single Post
Vechi 18.02.2010, 19:18:39
florin1966 florin1966 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.08.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de hmiron Vezi mesajul
N-am mai fost demult pe aici pe forum, asa ca imi permit sa revin cu o intrebare pentru crestinii dispusi sa raspunda:

Tot aud de oameni care s-au vindecat prin credinta de boli carora medicina moderna nu are ce sa le faca. Rugaciuni la moaste, pelerinaje, credinta puternica, cainta pentru pacate si tot felul de metode prin care oamenii s-au vindecat de cancere, SIDA s.a.m.d.

Daca Dumnezeu vindeca persoane care sunt iremediabil de nevindecat cu puteri omenesti, de ce nu am auzit pana acum de ciungi / schiopi / chiori carora Dumnezeu sa le creasca la loc organul lipsa? La o adica, Dumnezeu a inviat oameni din morti, sigur ceva atat de banal precum un deget sau un picior lipsa ii sta in putere.

Si totusi, de ce nu auzim de astfel de vindecari miraculoase?
SAU DAT MAI MULTE RASPUNSURI LA INTREBARE DAR INCERC SI EU UNUL."DE VA INVIA CINEVA DIN MORTI TOT NU VA CREDE"in pilda bogatului si saracului lazar spune dumnezeu bogatului . si astazi daca sar intampla minuni despre care intrebi leai crede? NU CATEGORIC ai raspunde cu siguranta .noi ortodocsii practicanti ne insumam printre cei care ne afiliem la cuvintele adresate lui toma "fericiti sunt cei ce nu au vazut dar au crezut". daca dumnezeu ar face mereu minuni<am cere ceva si dumnezeu pac a si aparut<am considera normalitate.copii care cer de la parinti arice si parintii se dau peste cap si ia fiule ,la un moment dat copii cer tot mai mult considerand ca este normal sa ceara iar parintii datori sa le dea si acei copii ajung rasfatati si nerecunoscatori.asa se intampla si in relatia noastra cu dumnezeu"cereti dar nu stiti ce cereti" zice mantuitorul ganditi foarte marginit .ridicativa mintea catre DUMNEZEU SI SLAVA LUI.
Reply With Quote