Decat sa faca altele (gen Craciunul ala ateist al geniilor, unde s-au intalnit si-au facut misto de scripturi, autointitulandu-se The Unholy Trinity si the four horsemen of apocalypse si alte chestii de-astea de doi bani, unde ei s-au jucat si tot ei au ras) .. Si asta deja nu mai e doar ateism, e anticrestinism, toate mistourile in public si asa mai departe, n-am prea vazut lucruri de genul asta facute pe seama hinduismului si-a altor religii din Asia, nici pe seama mozaicismului. Chiar asa, evreilor are cineva tupeu sa le spuna ca Dumnezeu lor e unul crud, razbunator si absurd? Sau ridici numai glasul si te-au si catalogat drept antisemit inainte sa-ti termini fraza in care le critici credinta si sinagoga?
De ce nu se rezuma ateii la a-si vedea de moleculele lor in loc sa isi piarda vremea incercand in zadar sa demonstreze inexistenta a ceva, cand exista atat de multe alte lucruri de care sa se ocupe? Sau am vindecat cancerul, am vindecat SIDA, am eradicat saracia, traficul de carne vie, tortura etc si ne-a mai ramas sa-L eradicam pe Dumnezeu?