Citat:
În prealabil postat de anna21
Nu se pocaiesc, Andrusca.. vor respect si "intelegere"... Cu respect si intelegere te duci gramada in iad.
Cand vad filme, poze cu copiii avortati eu ma mir ca ne mai rabda Dumnezeu pe pamant.
|
Nu toate se pocaiesc, insa cele mai multe constientizeaza tot cu ajutorul lui Dumnezeu, si prin intermediul unor oameni care le deschid ochii...in anumite momente din viata lor, si asta e tot ceea ce conteaza de fapt.
Si eu ma mir poate, dar nici macar nu trebuie sa vizionez filmulete ca sa ma mai mir. Da, eu nu pot intelege aceasta decizie...dar cred ca sunt fete care in confuzia aia de moment, si mai ales daca nici nu stiu prea multe despre gravitatea acestui pacat...o fac asa, pur si simplu.
De ce spun asta, pai am auzit marturii ale unor mame, care desi isi doreau foarte mult copilul...nu au putut stabili prin instinctul matern acea legatura intre ele si o persoana reala...aceea din burtica, deci e posibil si asta. Unele femei nu isi dau seama prin ce miracol trec decat atunci cand vad primele miscari ale bebelui la eco....si pana atunci pur si simplu nu pot simti nimic concret!
Nu stiu, e grav...foarte grav...dar cred ca e normal sa conteze canonul de dupa, pentru ca nu se stie niciodata cum se schimba viata unui om!!