Subiect: Marcu 16: 15-18
View Single Post
Vechi 16.02.2010, 21:04:27
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ghedeon Vezi mesajul
Nu sectele ma invata ci Sfanta Scriptura care spune ca mantuirea este prin credinta in Hristos nu prin botez. Pe mine Hristos ma mantuie, nu botezul.Botezul e important si TREBUIE facut,dar nu te iarta de pacate. Dc in botez te cureti de pacat atunci ce rol mai are jertfa lui Hristos?
Ti-am aratat versete din Sfanta Scriptura care spun clar ca nu te mantuie botezul ci credinta, tu vii cu propriile opinii dar care nu au acoperire in Sfanta Scriptura.
Uite ce zice Pavel in 1 Corinteni 1:!7:
" Căci Hristos nu m-a trimis ca să botez, ci să binevestesc, dar nu cu înțelepciunea cuvântului, ca să nu rămână zadarnică crucea lui Hristos.". Daca botezul te mantuie de ce zice Pavel ca nu a fost trimis sa boteze? Cu alte cuvine Pavel ar zice "Caci Hristos nu m-a trimis ca sa mantui..." ceea ce o absurditate.
Zici ca apostolii au botezat, e adevarat, dar au botezat pt ca oamenii s-au increzut in Hristos. Nu i-au botezat pt a le ierta pacatele.

Prietene nu stiu de ce te crezi tu mai mare decat Biserica si mai inzestrat decat sfintii.Spui ca stii sa citesti Biblia, insa judecand dupa cele ce ai zis mai sus despre un citat din Vechiul Testament ca nu mai e valabil, dovedesti ca habar nu ai cum se citeste si se interpreteaza Sfanta Scriptura.Te-ai laudat cu Biblia, uite cu Biblia iti dau in cap :

Romani 6
3. Au nu știți că toți câți în Hristos Iisus ne-am botezat, întru moartea Lui ne-am botezat? 4. Deci ne-am îngropat cu El, în moarte, prin botez, pentru ca, precum Hristos a înviat din morți, prin slava Tatălui, așa să umblăm și noi întru înnoirea vieții;

Botezul fix asta reprezinta jertfa si Invierea lui Hristos.Versete clare.Tot verset clar e si asta care zice pe fata :

1Petru 3:15 Iar această mântuire prin apă închipuia botezul, care vă mântuiește astăzi și pe voi, nu ca ștergere a necurăției trupului, ci ca deschiderea cugetului bun către Dumnezeu, prin învierea lui Iisus Hristos,

Ce vrei mai clar decat atat? Il ai pe Petru care iti zice clar botezul care va mantuieste astazi si pe voi.

Dupa logica ta tampita daca doar credinta e necesara si oamenii aceia au crezut, pentru ce a mai fost nevoie atunci sa-i boteze?

Eu zic sa nu incerci tu sa fii mai infailibil decat papa , vorba aia.

Last edited by Danut7; 16.02.2010 at 21:07:17.
Reply With Quote