View Single Post
Vechi 16.02.2010, 20:57:56
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Pana cand voi avea si eu ocazia sa ma documentez in privinta acestui subiect mai bine...as spune ca a prezenta detalii din viata cuiva, nu inseamna ca il denigrezi...pentru ca a denigra inseamna a interpreta diverse intr-un mod tendentios si evident, cu o nota persoanala, desi ele ar sta in cu totul si totul mod.

Din ce am vazut eu, Parintele a fost dat drept model..legat de tema in discutie, fiind aduse anumite aspecte la " suprafata"...

Acum ramane de vazut care e realitatea...
"Realitatea" este cam asa:
- CE FACI este una.. mai ales daca te pocaiesti.. Dumnezeu iarta? Atunci noi de ce judecam pacate sterse? Mai ales un rob al lui Dumnezeu? Chiar nu va temeti deloc?
- CE CREZI este cu totul altceva.. Eu incerc sa-mi insusesc invatatura ortodoxa adevarata, dar am ca piedici propriile neputinte. In nici un caz nu as spune: "faceti ca mine!".. NU. Ci spun ceea ce cred ca este adevarat.
- Ceea ce ne duce la CE SPUI... ce spun este iar altceva! Chiar la unii de pe forum se vede ca este o distanta intre cuvinte si credinta (ce spun nu reflecta credinta, ci propria lor parere de sine).

Andrusca, nu trebuie sa confundam aceste lucruri.
Parintele Seraphim Rose a fost dat ca model de indreptare!
Viata lui a fost in pacat, dar s-a pocait.. iar cartile lui sunt ortodoxe si trezitoare.
(Iar insinuarile lui Andrei.. cum ca mesajul cartilor lui Seraphim Rose este gresit deoarece el a fost un pacatos.. sunt FALSE! Gandeste si tu: este mai mare lucru ca un om sa-si vada pacatele decat minunea invierii unui om! Cartile sunt ale unuia trezit la viata. Pe cand noi inca dormim in somnul pacatelor noastre)

Last edited by anna21; 16.02.2010 at 20:59:58.
Reply With Quote