daca spui ca mergi la biserica in fiecare duminica de ce esti impotriva ei?.Eu nu merg chiar in fiecare duminica la biserica dar stiu ce e cel mai bun loc de a-mi exprima recunostiinta pt tot ce mi-a dat .Tu cum vrei sa -i multumesti lui Dumnezeu stand cu tigara in gura zic si eu asa, nu ca tu ai fuma cumva?Biserica este sfanta ,acolo ,este harul lui Dumnezeu ,in sf altar ii recunoastem prezenta sunt multe lucruri care diferentiaza o biserica de o cladire obisnuita si mai ales de o inchisoare. Iti spun cea trait sotul meu ca sa intelegi rolul biserici si al preotilor ;acum veo cativa ani a avut probleme la genunchi avea apa la genunchi si nici un medicament nu il ajuta cu ceva si medicamente aduse de dincolo, nu putea sa mearga ,schiopata, se tinea de garduri ca sa mearga asa dureri avea si a mers la un preot care i-a dat sa se roage laSf Fecioara.el de obicei mergea cu bicicleta la biserica si intr-o zi i s-a furat acea bicicleta si a fost nevoit sa mearga pe jossi ,de atunci a putut sa mearga fara nici o durere pt el a fost ca o implinire a multor rugaciuni pt mine ca o minune
|