Interesant subiect ateule !
Toata lumea a auzit de expresia: "Sa vezi si sa nu crezi !". Daca tu nu crezi in Dumnezeu sau in altceva, nu inseamna ca ai ales corect. Acest lucru imi arata ca atunci cand ai fost dus la biserica, nu ti-a spus nimeni de ce te duce acolo. Incearca sa citesti cate ceva despre parintele Arsenie Boca. Poate vei gasi raspunsuri la intrebarile tale. Iti mentionez ca acest om a fost printre noi pana in `89, deci contemporan cu tine, cu mine si multi altii. Eu nu iti spun sa crezi, eu iti spun ca sunt lucruri pe care le vedem, le auzim, dar nu vrem sa le credem. De ce? Pentru ca nu suntem foarte siguri de unde vin ele. Cel putin unii dintre noi nu sunt siguri. Si nu uita un aspect important> Oamenii sunt speriati, stresati si dau semne de nervozitate atunci cand nu cunosc raspunsul la intrebarile si problemele lor.
"Exista lucruri imposibil de realizat si stim asta, insa vine unul care nu stie si le realizeaza!"
|