Subiect: Ajutor urgent
View Single Post
Vechi 16.02.2010, 00:21:47
stasylena's Avatar
stasylena stasylena is offline
Member

Data înregistrării: 26.12.2009
Locație: Barlad,jud Vaslui
Religia: Ortodox
Implicit

Vasile s-a simtit astazi un pic mai bine, insa hemoglobina e scazuta (8,5). Astazi mi-a venit ideea chemarii unui preot sa-l impartaseasca maine dimineata, insa nu stiu daca trebuie sa cerem dezlegare de la parintele duhovnic. Citind astazi Acatistul Sfantului Ierarh Vasile cel Mare, pe la sfarsit mi-a trecut prin minte sa merg la o prietena care lucreaza ca psiholog in clinica s-o rog sa ia legatura cu un preot ortodox care locuieste prin zona, pentru a veni sa-l impartaseasca pe Vasile. Din Mila lui Hristos speram ca sangele se va produce de la sine. Ma gandesc ca Dumnezeu il va pune pe picioare si nu va fi nevoie de transfuzie. Din punct de vedere financiar stam cat de cat bine, mai avem nevoie cam de 1000 euro. Profesorul ne-a spus in seara aceasta ca in cateva zile vom putea pleca din clinica,dar cu conditia ca hemoglobina sa creasca, avem de facut un drum lung si va trebui sa reziste. Cu totii nadajduim ca la inceputul saptamanii viitoare sa ajungem sanatosi acasa. Vasile va trebui sa inceapa tratamentul chimioterapeutic cat mai repede posibil, pentru a se preveni o metastaza.

Doamne ajuta-ne!
Reply With Quote