View Single Post
Vechi 15.02.2010, 21:17:39
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
Andrusca, ai o idee falsa (educatia ta e de "vina"). Femeile avorteaza...
Sotul meu este medic si normal ca-si intreaba pacientii de una, de alta... vad lumea cu alti ochi..
De ex. o batranica simpatica din familie a fost pacienta sotului meu.. am aflat ca are 14 avorturi la activ. Eu as fi jurat ca nu omoara nici o musca.
Prieteni au fost vazuti de el.. asa am aflat despre prietenele mele lucruri pe care-mi doresc sa nu le fi stiut.
Nu scrie pe fata femeilor ca au avortat, nu ai de unde sa stii. Dar gandeste-te ca se estimeaza ca numai de la revolutie au fost intre 15 si 20 mil. avorturi. Fa si tu un calcul cate femei au varsta necesara pt asta, cate sunt fertile si cu partener etc... vei afla un numar mare pe cap de femeie.
A...stiu, sau mai bine zis banuiesc ca femeile avorteaza...in ciuda tuturor campaniilor posibile menite sa stopeze " fenomenul"...dar nu faceam referire la educatia lor in acest sens, ci la educatia data de batranica copiilor ei...care ar fi putut conduce la distantarea lor de ea...ajungandu-se la jeluirea ei in stanga si in dreapta ca nu se prea intereseaza de ea.

Adica o fi si pedeapsa lui Dumnezeu pentru pacatele ei poate, dar si greseala ei in atitudinea si exemplul dat copiilor sai....
Reply With Quote