Citat:
În prealabil postat de ioana.ctin
Si eu sunt de aceeasi parere. Si totusi, sa lasam "factorul religios" numai pentru cateva secunde. Femeile acestea nu se gandesc la sanatatea lor? Ca un avort nu e ca si a stoarce un cos de pe fata.
Acum revin, ar14rai, multumesc pt. linkuri...groaznice.
Numai bine.
|
Da, nu stiu ce gandesc...dar cred ca ele se gandesc mai mult in momentul respectiv, in care practic copilul le da planurile peste cap...si atunci considera ca scapand de el, viata isi urmeaza cursul ei.
E greu de spus cu ce compara ele aceasta procedura, insa cred ca disperarea le umbreste discernamantul...si cel rau le face mai " puternice"...gandind ca avortul e doar o alta metoda contraceptiva sau ceva de genul asta
Ideea e ca intotdeauna vei auzi ca cele care au recurs la aceasta solutie, vor evita sa analizeze prea mult situatia...si nu vor fi de acord cu ideea ca avortul=pacat, crima....ci vor prefera sa spuna ca nu cred in Dumnezeu, si ca nu s-a demonstrat ca fatul ar simti pericolul/durerea...ca astea sunt doar conceptii patetice si religioase...in timp ce fiecare poate decide si singur pentru el, corpul lui...fara sa se tot faca referire la avort ca la o crima...si implicit ele devenind criminale