View Single Post
Vechi 20.03.2007, 22:35:54
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de omulet
No bine, pai Mantutorul mai spune ca "vamesii si prostituatele intra inaintea voastra in Imparatia cerurilor"...

Urmarind aceeasi logica ca in mesajul tau, sa ne complacem in strea de vames si prostituata cu sanse de mantuire? Sau sa ne complacem in societatea care produce vamesi si prostituate pentru ca, in felul asta, ne apropie de mantuire?
Eu as spune sa nu impingem noi interpretarea care ne convine si sa ne gindim bine ca in momentul cind Hristos a dat exemplul de fata el a iertat O prostituata si UN vames,care au avut marea sansa sa fie in calea Lui, si nu un intreg popor de tirfe si vamesi, nu? si sa nu ne ambalam cu sugestiile date de tine, cu complacerea intr-o societate de vamesi si prostituate care sunt neadevarate si sunt doar facute in dorinta de a cistiga un argument. Vezi Sodoma si Gomora. Parca nu i-a salvat nimeni, nu?

Daca imi permiti iti voi da un argument care zic eu e plauzibil.
Oamenii nu s-au schimbat in mod fundamental de 2000 de ani incoace, nu?, aceleasi patimi si probleme, deci daca ar apare Mintuitorul acum printre noi, imbracat modest, saracacios, cine crezi ca ar fi atras de El si cu cine ar forma El Biserica Lui? cu bogatii lumii sau cu oamenii sarmani?
Reply With Quote