Subiect: O rugaciune
View Single Post
Vechi 15.02.2010, 08:33:27
emiliulia emiliulia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.10.2009
Locație: dorohoi,strada transilvaniei numarul 11
Religia: Ortodox
Implicit Doamne ajuta

Dragii nostri in primul rand vreau vreau sa va doresc sanatate si tot ce va doriti dumneavoastra cu toti cei dragii voua. Noi nu suntem bine deloc inca nu am reusit sa ne platim chiria mai avem 5 zile de ragaz simi doresc sa reusim cunva sa trecem si peste asta stiu ca ati facut mult bine ptr noi mai ales domnul sau doamna anonima mereu neti fost alaturi nu stiu de unde vom plati chiria ca deja gazda noastra nu ne mai intelege se zice bn ca cel ce are si nu cunoaste saracia greu ajuta saracul el nu are familie si greutati el stie ca tu trebuie sai dai doar tare greu ne este ne descurcam foarte greu cu mancarea doua zile emil a baut ceai cu o felie de paine pentru ca erau cativa cartofi si am facut o supa la cei mici ca sa aiba ei si nu neam lipit de ea nici sa o gustam desi copii nostri ne zicea mami tati nu mancati si voi noi le ziceam ca mai tarziu ,tare greu ste va spun cu mana pe inima sa te gandesti ce fac maine de astazi de mancare stresul si grijile te doboara ,mias fi dorit din suflet sa am o prazitura sai pun o lumanare sai dau lui emilian de ziua lui pe 27 februarie dar stiu ca nu voi avea ma multumesc daca voi avea o felie de paine pentru el sa manance ,nu mai zic de cristi care mai sunt cateva saptamani si face 1 an si fiecare parinte isi doreste sai faca tort de 1 an eu ma rog sa fie sanatos si sa creasca mare sa invete sa mearga la o scoala buna sa aibe un viitor reusit ca si pentru ceilati copilasi sa reuseasca in viata sa nu aibe parte de necazuri si viata lor sa fie un vis frumos de asta de mici ei se roaga fac metanii si merg la biserica sa creada in Dumnezeu caci Dumnezeu nui uita niciodata ca sunt minunati rugativa ptr noi sa iesim din acest impas sa mergem mai departe sa reusim sa ne implinim visul crescandune copii caci grijile si supararile ne macina sufletul ,daca nu ne platim chiria gazda noastra ne da afara si atunci chiar vom muri de suparare ajutatine va imploram pentru copilasii nostri care sunt minunati ,sunt viata noastra toata si sufletul nostru nu am rezista sa stam cu ei pe strada daca aveam unde merge sa stam mergeam dar nu avem si cum chiriile sunt scumpe nu ne permitem si nu avem ce sa facem nu putem risca sa stam in strada ,va rugam mai plecati odata capul catre necazul nostru si rugativa pentru noi caci printre dumneavoastra sunt si oameni cu suflet foarte mare care daca near cunoaste ar vedea ca suntem o familie minunata chiar daca avem lipsuri si necazuri ,nu ne lasati puneti un acatist pentru noi caci si noi ne rugam pentru dumneavoastra ,emil,iulia ,ioana , emiliam , cristian, Doamne ajuta si multa sanatate va dorim si Dumnezeu sa va ajute sa ne ajute si pe noi.